Sakari Tervon ja työryhmän ’Gobling Doors’ teos nyt O Fluxo -alustalla

Sakari Tervon koolle kutsuman työryhmän verkkopohjainen teos ’Gobling Doors’ on esillä O Fluxo -taidealustalla 20.12.2020 alkaen.

Teosta varten Tervo kutsui kuusitoista taiteilijaa ja yhden kirjoittajan tuottamaan teoksen tonttuovi-joulukoristeen inspiroimana. Taiteilijoiden tuottamat teokset kuvattiin Norenin toimistolla Helsingissä marraskuussa 2020.

Mukana teoksessa ovat taiteilijat Arina Baranova, Sara Blosseville, Lukas Malte Hoffmann, Johanna Härkönen, Jonna Karanka, Tuomas Karjalainen, Minjee Hwang Kim, Frans Nybacka, Jaakko Pietiläinen, James Prevett, Anni Puolakka + Miša Skalskis, Jani A. Purhonen, Hermanni Saarinen, Elina Vainio, sekä Man Yau. Tekstin on laatinut Jussi Niskanen.

Teos on osa Kunstventuresin tuottamaa ja AVEKin Mediaradan tukemaa digitaalisen taiteen uusien muotojen parissa toteutettavaa teossarjaa, jonka on kuratoinut ja tuottanut Teemu Lehmusruusu.